2016. március 13., vasárnap

AFTER PARTYK




Ez egy olyan csapat, akik imádjuk az "újraélést".
De mivel szeretjük mindennek megadni a módját, ezért nem csak úgy összejövünk és emlegetünk, meg emlékezünk, hanem AFTER PARTY-kat szervezünk.


Bármire lehet Aftert szervezni, a lényeg, hogy legyen az eseményről rengeteg fénykép , meg legyen jó sok kaja, meg akadjon hozzávaló zene.

Szervezünk Aftert a közös nyaralás után, szervezünk a síelés után, összejövünk a Villányi bortúránk után, a wellness hétvége után, vagy bármilyen esemény után egy kis emlékezésre.....

Ilyenkor mindenki elhozza pendriveon a kiválogatott képeit, hogy tudjunk csereberélni, mazsolázgatni, de persze csak azután, hogy végignéztük az összeset kivetítve. És vihogunk, röhögünk, kacagunk egymáson és magunkon....
*******************************************
Azt feltétlenül megjegyezném, hogy az apropó ugyan az esemény utáni képnézegetés, de ezt mindig felhasználja ez az éhenkórász banda egy nagy közös zabálásra. Mert hát csináljunk bulit a semmiből is. Készítsük el ugyanazokat a finomságokat, amik ott nekünk bejöttek (mindenki vállal egy-egy tételt) és hordjuk össze az áldozat lakásán. 
Ez persze mindig azzal jár, hogy mindenki igyekszik annyi elemózsiát gyártani, hogy jusson minden csapattagnak, ezért általában olyan mennyiségű az élelmiszer felhalmozás, hogy egy nigériai falu heti kosztadagját kitenné.


Hűűű! Eszembe jutott valami : ezentúl megrendezzük az After Party afterét a Morzsa Bulit.Hihi


További elmaradhatatlan elem a zene - persze hogy olyan, ami ott is szólt, és a kártya, ami végigkíséri a csapatot minden égtájon...

Van olyan after party, ami tényleg bulinak készül, pl.
az Olaszországi nyaralásunkat követte a Digó Dáridó, 
a Villányi bortúránkat a Libavacsi Mayernél,
(ezek szerepelnek itt a blogon egy-egy bejegyzésemben),
most pedig tervezem a síelés after partyját gőzgombóccal, Kaiser schmarnival és Hütte hangulattal, ahogy illik..., de azért a legtöbb After partynk csak öncélú, ámde felettébb kellemes összejövetel.

***
Ajánlott mindenkinek :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése