2016. március 6., vasárnap

* Finomságok, elemózsiák




Nálunk mindig habzsi dőzsi van. Nem azért, mert tele vagyunk pénzzel, hanem azért, mert majdnem minden bulinkat "batyusra" szervezem, azaz mindenki hoz valamit. Leginkább a specialitását. Márpedig ilyenkor mindenki valami nagyon finomat készít és persze olyan mennyiségben, hogy mindenkinek jusson belőle, ebből adódóan minimum 5-ször annyi kaja van, mint ami elfogy. 
Ez persze mindig remek alkalom egy "morzsabál" kihirdetésére, amikor is átnézegetjük a képeket, felemlegetjük a legjobb pillanatokat és felfaljuk a maradékot.

Az alap természetesen az, hogy a kaját is passzintom a parti tematikájához, hangulatához:
A Virágbálon virágos szendvicsek, virágos kekszek, virágos torta.
A Bagoly Böske Buliján ugyanez baglyosban, baglyos muffin, baglyos párizsis kenyér...
A lovagi tornán csirkecomb és bogrács...és sorolhatnám

CSAK STÍLUSOSAN :)

Rengeteg ötletet találhatunk az interneten, de egy kis fantáziával magunk is nyugodtan kieszelhetjük a megnyerő kajaféléket - elég hozzá egy-két süti kiszúró, vagy egy szilikonforma is.







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése