2016. március 6., vasárnap

* Buli meghívók




Tudom, hogy manapság egyszerűbb viberen, emailben vagy facebookon elküldeni a meghívókat egy-egy partira, de szerintem ( főleg a gyerekeknél ), olyan klassz, amikor ott csüng az orrunk előtt, vagy a naptárra tűzve az emlékeztető, hogy mindjárt buli van !! Lehet várni és örülni. :)

Arról nem is beszélve, hogy én általában ( vagyis mindig ) megadom a buli alaphangulatát egy-egy meghívóval. Így sokkal stílusosabb. Már a gusztusos kis külseje is ígéretet tesz a hangulatra, lehet készülni!

Ezenkívül még a meghívó fontos tárháza a közlendőimnek. A tematikához illő stílusban (pl .vicces kis versikében vagy komoly hangvételű régies stílusú szövegben) szoktam felhívni a figyelmet arra, hogy milyen jelmez ill. öltözet a kívánatos, hogy mit hozzanak magukkal a résztvevők és bizony van, hogy itt kapják meg a feladataikat is.

Mert néha a résztvevőknek is megvan a maga feladata: tánccal kell készülniük, vagy rímet kell faragniuk, virágot kell kötniük......mikor, mit, a témától függően...

És nem utolsósorban, ha gyerekzsúrról van szó, az ünnepeltnek igen jó program egy esős délutánon elbabrikálni a meghívóival - nem baj, ha nem tökéletes, de legyen egyedi !!
Semmivel nem kerül többe, mint a bolti egyen cuccok. :))

BE CREATIVE !



A Retro szülinap meghívói

Lovagi Torna meghívók

Mikulás partira






Bagoly Böske bulijára

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése