2016. március 13., vasárnap

VIRÁGBÁL


Tavaszváró Tündérbált terveztem, de a leánykám szerint ahhoz ők már túl nagyok. És az "ciki" lenne...Óóóóó...! Hát persze! hiszen már harmadikosok voltak - hihi. Na sebaj, azt majd elsütöm valaki másnak a szülinapján,- lehetőleg egy középkorú pasién,- mert akkor az úgy roppant vicces lesz. Kopasz, pocakos, szőrös lábú tündérek. Hát nem sokkal jobb, mint szép, üde kislányokkal ??? Így hát maradt a Virágbál, hiszen az még felnőtt hölgyeknél is "menő". 



Tervezzünk hát Virágbált!
****************************
Ez mondjuk nem túl nagy kihívás, mert virágosat mindenféléből lehet kapni. Virágmintás szalvéta, virág dekoráció, virágos rucik... De sebaj, attól még mutatós.
És ugyebár a fő a hangulat...Mert hát decemberben nagyon is lélekemelő egy ilyen hangulatú party...
És persze a lényeg az, hogy az ünnepelt boldog legyen, és a barátnőinek is tetsszen a dolog....













És lőn! Persze azért önmagában a dekoráció és a hangulatosság nem elég ahhoz, hogy jó buli legyen, bár szerintem feltétlen hozzátartozik, de kevés. Ezért ki kellet találnom valami olyat, ami leköti a lányokat legalább egy órára. Mert ugyebár minden bulinak van egy őrjöngős-táncolós-ugrabugrálós része, meg van egy köszöntés-ajándékozás része, de kell valami, amit be tudunk dobni akkor, ha leül a dolog, meg a változatosság kedvéért...
Én mindenesetre tutira akarok menni, és megelőzendő az "unatkozoooom..." nyávogást, mindig szervezek egy órás játékot. Ide bedobtam a nagyágyút, a TWISTERt.



 Ez aztán meghozta a nagy kacagást és a jó hangulatot. Abba se akarták hagyni. Sőt, még azt is kikövetelték, hogy a szülők is beszálljanak. Na, az nem volt semmi :)



Viszont az eredmény : ismét egy szuper buli lett, amin mindenki remekül érezte magát, és az ünnepelt is elégedetten hajthatta a fejét álomra...



****************************************************************************************



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése