2016. március 21., hétfő

KARAOKE csajbuli



Régóta tervezem már egy hatalmas csajos karaoke buli összeverbuválást, ahol a korosztályunkbeli asszonyoknak (barátnőknek, kedves ismerősöknek, kolléganőknek) a részvételével tarthatnánk egy nagy dalolászást és hepajt. Ez csak azért érdekes, mert így nagyjából hasonló ízléssel, nagyjából hasonló zenéket válogatnánk, és nem ülnénk ölbe tett kézzel, a fiatalok általi megvető pillantások kereszttüzében. Ugyanis jártunk már így két helyen is, ahol tojtak lejátszani a mi számainkat, sőt még ki is néztek bennünket. Majd megtudják 20 év múlva! Igenis jár az öreglányoknak is a szórakozás.
Szóval ez egy próbaverzió volt. Kicsit kisebb volumenű,de szerintem baromi jól sikerült. Bár akadt némi nehézség a szervezés során, mert még 17 embernek is nehéz olyan időpontot találni, ami mindenkinek megfelelő, így sajna hiányoztak páran, de a nagy bulira majd jó előre kitaláljuk az időpontot. Mert az még ennél is jobb lesz!



Megtaláltam azt a helyet, amit pont be tudunk tölteni kb 30-an. Csak csajok. Na jó, ha akarnak a pasik is jöhetnek, de ebből a szűkebb csapatból nem akartak szerencsére. A kornyikálás nem annyira nekik való. Nekünk annál inkább.
Ez tehát az Old Ram's. Össz-vissz pár asztal, egy kis pince terem és gazdag dalválaszték. A kajáról ezt nem mondhatnám el, de mivel előtte egyeztettem a tulajjal, számítottunk rá, hogy mogyorón és ropin kívűl nem nagyon tudnak mást adni. Meg is írtam a csajoknak, hogy ajánlott előtte bevacsorázni. Mi Budakalásziak ezt meg is tettük a Schieszlben. Jól megpakoltuk a bendőt. Mégsem nehezültünk el, vagy a karaoke dobott fel minket annyira, azt nem tudom, de tény, hogy hajnal fél 2-kor még a "legalvósabb" csajok is vígan énekeltek.
Egy nagyobb másik társaság is volt melletünk, és oltári mázlinkra ők is csupa olyan számot kértek, amit mi is lelkesen énekelhettünk. Egy-két elvetemült alternatív zenét kivéve végigüvöltöttük az éjszakát. Demjén, Edda, LGT, mai magyarok és régi külföldi slágerek...remek összeállítás lett. Csak az ABBA maradt ki. Legközelebb bepótoljuk! Ráállok az ügyre. 









Amikor az általunk kért számokra került a sor, mindnyájan felálltunk és asszonykórust alakítva közösen ordítoztunk a "porondon", amikor mások száma ment, az asztalnál tettük ugyanezt. Még a "...b...meg Szása, a jó k...anyádat" kezdetű strófákat is lekesen kornyikáltuk a kezdeti megdöbbenést követően.









Márpedig ha ilyen klassz lett a próba buli, milyen lesz, ha csak mi leszünk. Egyívásúak. Alig várom! 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése